måndag 31 oktober 2011

Kan inte vara sant !?

När jag slängde ett öga på termometern i dag vid tvåtiden, trodde jag att den skenat.................. 15 grader, Jag kollade på den som sitter på norrsidan där termometerns känselspröt legat i skugga hela dagen...... 11,6. När jag var barn åkte vi alltid skridskor på tjärnen vid All Helgona.
Inte undra på att älgen på gardinen vänder baken mot termometern. En tydlig demonstration!?

3 kommentarer:

  1. HÄRLIGT..härligt underbart och det verkar bli samma väder idag Siv och Kjell undrade om jag ville hänga med upp till det älgtorn,som har en vidunderlig utsikt över sjö och nejd och medavd kaffetermos--innejobbet får vänta Önskar dig en lika ljuvlig dag Kram /inger

    SvaraRadera
  2. Det är ganska vanligt att det varierar men de senaste årtionden har varit mildare, förutom de sista två vintrarna som var mina första riktiga vintrar här i landet, kan jag gott säga.
    Vi i norra Finland i min lilla hemby Enare fick ofta första snön redan i september, då jag var liten. Häromdagen pratade jag med min mor så sa hon att det är plusgrader och barmark. Min lillsyrra föddes i början på november då jag var sju år, mor säger att jag kom från skolan så syntes inte jag på stigen av all snön, nästan en meter tjockt..
    Ha en fin vecka.. Kram/Raya

    SvaraRadera
  3. Hej
    Så härligt att det fortfarande är så varmt. Hatar kyla,is och snö. Men förstår att andra tycker om det för jag gjorde det också innan jag blev sjuk.
    Kram Yvonne

    SvaraRadera