tisdag 28 december 2010

Lennox - ljuset i mörkret

Lyssnade idag på Vinter med Lotta Gray. P1 förstås ...... där alla bra program går! 
Det var ett otroligt gripande program om hur hon som nybliven mamma och "vimmelreporter" fick magcanser och hur hon tacklade den situationen. 
Det finns att lyssna på här på nätet. ....... 
Jag tänkte lyssna en liten stund innan det skulle bli snöskottning av ......... efter att ha lyssnat några minuter kom jag på att "Skotta snö kan jag nog göra senare ...... snön försvinner inte" 
Extra gripande efterson min mamma dog i cancer ( eller kräfta som det hette då) när jag var sju år, ........ tänkte mig in i min mammas situation .....................medan jag lyssnade på Lotta Gray. Var jag "Lennox" för min mamma under hennes sjukdomstid?.
Lyssna om du har 90 minuter över............ och har du inte det, så börja lyssna en liten stund, så inser du snart ..............  att saker kan vänta till du lyssnat färdigt!

1 kommentar:

  1. Vilken styrkekvinna hon är Lotta, har följt hennes blogg under ett par år och hon är ju härifrån och förra året blev hon korad till årets Örebroare trots att hon inte bott här på en herrans många år men hon har föräldrar och syskon kvar här ;o)
    Ha en finfin kväll!
    Kram/Lena

    SvaraRadera