fredag 24 september 2010

Utan n´Göran stannar bilen

..... eller rättare "om bilen stannat så fixar Göran den!"
.I Umeå finns 74 bilverkstäder, här finns en. Man kanske skulle kunna säga att det finns 73 för många i Umeå eftersom det räcker med en om den är så bra som den i grannbyn, men det kanske finns fler bilar i Umeå......................... tänkte inte på det.
När n´Göran lagat bilen............ då vet man att den är lagad. Undra hur många ljuddämpare han bytt i sina dar? Om man ett halvår senare hör något konstigt ljud, kan man ringa till honom och relatera till förra reparationen....... och han vet precis vad man pratar om. Det är bemötande! 
Förra helgen ramlade ljuddämparen från min Ford. På en halvtimma idag satt en ny tyst ljuddämpare där, och då hade vi hunnit att avklara flera viktiga ämnen som: bör jag byta till en fyrhjulsdriven bil för att ta mig upp till Konvaljbacken? Skulle en fyrhjuling duga att skotta snön med till vintern.? Hur less är man när man sprungit en mara? Är det vettigt att jobba längre än till 65? Vi hann titta på den nya Fergusontraktor han köpt och prata om"läget" i grannbyarna. Sån´t som gör att man känner delaktighet.

2 kommentarer:

  1. Jadu den kökssoffan är underbar vet hur det känns när man hittar det där man velat ha så länge....
    Ha en finfin helg!
    Kram/Lena

    SvaraRadera
  2. Den där Göran kan du väl skicka ner till Småland;)

    Sv: När det gäller hundbenen så är det faktiskt den som har det som får behålla det.

    SvaraRadera