söndag 3 april 2011

Bokhögen växer

"Ska du verkligen hinna läsa alla dessa, Husse?"

Helt plötsligt slår det mig, att på onsdag kommer bokbussen igen och jag har en bok oläst. Tur att man kan låna den en månad till, men, då växer bara bokhögen ......... har ju reserverat fem nya böcker. 
Idag har vädret varit så gynnsamt att det är gråmulet........ passar perfekt att stanna inne efter hundrundan och  l ä s a!  

Då kan jag också träna Molly i att vara på altanen, då jag ser henne i ögonvrån trots att jag läser. 
Det är vad jag menar med att hundträning pågår hela tiden vi är tillsammans. Många säger "Jag tycker att det är svårt att få tid att träna hnden!" ........... men träningen tar ingen tid ..... eller tar all tid. Att gå ut och träna hunden en kvart då och då när man har tid, men inte bry sig om vad hunden gör dessemellan, ger inte vidare till resultat.

4 kommentarer:

 1. Haj..Som med hästarna då.Att tänka på VAD som ger & gör vår samvaro trevlig, i en ömsesidig respekts anda Har nog varit mer obetänksam när det gäller Biggles Så jag har börjat kolla mig själv lite nerifrån upp HUR jag beter mig En hemlis Det var inte särskilt mycke att skryta över Mer än en och annan liten klar vägledning,som jag gett honom Det är inte alltid så lätt att förstå sig på mig Ibland gör jag det inte själv heller :0)MEN det är bara att ta nya tag..och låta gårdagen och dagen överlämna till morgondagen, sina erfarenheter.Ha de så trevligt i samvaron med alla dina böcker.Go söndag

  SvaraRadera
 2. Hihi då får du lägga i en högre växel och hinna läsa ut den sista boken ;o)
  Ha en underbar vecka!
  Kram/Lena

  SvaraRadera
 3. Hejsan.. Kollar in efter en programfylld helg, hade ingen tid att blogga eller svara.. Kul att du blir en nikonägare! Vilken kamera blir det? Jag har en D80 och sambon har en D700.. Ska skaffa en till så småningom, D80 är inte så ljuskänslig men en bra kamera ändå.
  Vi brukar hålla till nikonforumet, ett riktigt bra forum med bra anda.

  http://www.nikonforum.se/

  Du är duktig som läser! Jag gör det också periodvis, då har jag en bok som jag läser på kvällen innan läggdags.

  Ha nu en fin vecka! Kram/Raya

  SvaraRadera
 4. Jag älskar att läsa. Har alltid en bok på nattygsbordet.
  Ha det gott. Yvonne

  SvaraRadera