söndag 10 april 2011

Första Nikonbilderna

Efter att ha använt en halv dag att göra om alla inställningar. för att få min nya Nikon att kännas "hemtam" var det bara att gå ner till älven och ta för sig! 

Morgondopp


Molly kollar att de kommer upp och torkar sig i morgonsolen. Tur att man inte har en jakthund.... eller så lydig hund att hon inte rusar fram mot fåglkarna. Hela tiden tränar man sin hund, ... anitingen lydnads- ..... eller olydnadsträning! Man gör alltid sina val.Molly tycker att en lydig hund får uppleva mycket!

4 kommentarer:

  1. Morrn Vad roligt med en ny kamera,märker ju själv att ju mer man fotar,ju större blir längtan efter en kamera,som är mer lyhörd,för ljusets växlingar Mmm nog är det så att en lydig hund,ges ju en större frihet Hav en god dag DU & Molly & med din nya kameras olika synperspektiv Kram

    SvaraRadera
  2. Helt rätt om att en lydig hund får vara med om mycket mera. Det är inte roligt med en hundägare som tror att den är snäll för att hunden får göra som den vill. Blir inga lyckliga hundar av det. Kul med ny kamera, min gick sönder för en vecka sen så nu får det bli mobilen ett tag. Men jag är ingen stjärnfotograf så det är ingen katastrof.
    Kram Yvonne

    SvaraRadera
  3. Kul att se! En sak som jag undrar över.. Såg i bild-exif att ISO-talet var 3200.. Det verkar onödigt när kameran klarar av mindre tal i dagsljuset, typ 100, 200.. Ja ja det blir med tiden så hittar man alla värden som passar bäst.
    Lycka till med kameran och ha det gott med Molly!
    Kramar/Raya

    SvaraRadera
  4. Hundar ska vara lydiga!! Lycka nu till med din nya kamera och hälsa Molly.
    MVH Lotta

    SvaraRadera