lördag 30 juli 2011

Bästa till sist?

Var det kanske här i Häggvik det började... detta med att göra brevlådorna lite påkostade, lite av ett visitkort? Det ser ju väldigt genuint och vackert iut.

I Sund

hittade jag denna av något senare datum, men inte mindre vacker ... tänk vad lite färg och snickarglädje kan göra?!

Men man kan också använda 

en pensionerad traktor, en Bolinder Munktell - en klassiker, som visitkort. Vad kan vara mer passande än att låta traktorn, denne trotjänare bli staty vid vägen? "Vi bor i andra huset från traktorn räknat!"3 kommentarer:

 1. En sån har jag kört..tror det var igår :0) Kram

  SvaraRadera
 2. Du har drömt!? eller skojar med mig!? .............. kört en äkta klassisk Viktor? Grattis!

  SvaraRadera
 3. En gammal traktor står på makens önskelista. En sån kan användas till mycket när man bor på landet som vi gör. Vi har inte någon bondgård, men ofta behöver man extra kraft för att lyfta, dra, skjuta...Varje år åker maken iväg på traktor-rally. Jadu förstår vad fort det går, rallyt. Nejdå, utan i sakta mak rullar traktorerna fram, den ene äldre än den andre. Sen ska traktorerna inspekteras av gammal som ung. Hästkrafter, årsmodell, fabrikat och graden av originalskick ska stötas och blötas. Intresset delas som sagt av alla åldrar och några unga grabbar har bildat en förening. http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.1081060-dags-igen-for-traktorparad-i-lista

  Ha det gott!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera