måndag 7 mars 2011

Efterlängtad!

Det måste vara en härlig känsla, att vara så efterlängtad som postis! Och den kommer i alla väder. .......  E-fakturorna har dessutom gjort att om postbilen stannar vid min låda, är det stor chans att det är ett vykort eller Land som kommer. Det har till och med hänt att det kommit ett handskrivet brev; Högtidsstunder!

Även om det snöat för lite, för att plogbilen ska dra upp vägen, kan den vara igendriven på många ställen ...... men postbilen kommer i alla fall.

Och lika glad i alla väder! "Fryser du inte förfärligt om fingrarna?" "Nej, vi har ju torghandlarvantar, så det är ingen fara............. och nu när man har elhissar på rutan går det som en dans!" 

"Hej då! ......Ses i morrn!!"

3 kommentarer:

  1. HEJ Jaa nog är postis efter-längtad..Fint att du lyfter fram ,dom ,som så självklart blir tagna för givna ,att dom skall dyka upp,oavsett väder Så nog förtjänar de att lyftas fram i LJUSET för att synliggöras och TACKAS, för sitt idoga jobb..Önskar dig en dag fylld med positiva överraskningar

    SvaraRadera
  2. hihi dagens höjdpunkt när gula faran kommer åkandes ;o), de liksom tidningsbuden gör ett fantastiskt jobb!

    Ha en riktigt härlig måndag!
    Kram/Lena

    SvaraRadera
  3. Härliga bilder på din postiljon!
    Visst är det roligt att få ett handskrivet BREV ibland.. Bara det att an är för lat att skriva själv såna nu när allt kan skickas per mail.
    Förr i tiden var jag en flitig brevskrivare..
    Hur har du fått snöflingorna på din sida förresten?
    Raya

    SvaraRadera